Helgen som var...

En skön helg har avnjutits mestadels i nattlinne :-).

Föreläsningen i fredags var intressant och givande. Agneta berättade om sin pilgrimsvandring hon gjorde i Spanien 2004. Hon visade bilder och delgav oss sin resa, en häftig upplevelse både för det inre och yttre... Hon presenterade även sin senast skrivna bok, hm, kommer inte ihåg namnet men den handlade om Lucia och allt som hände därikring...

Alexander sov hos sina kära morföräldrar, där pepparkaksbak och hus stod på schemat. Moltaz och jag tog en myskväll i soffan och kollade IDOL. Jag hade så gärna velat se Eric och Tove i final, men så blev det inte. Spännande att se vem som tar hem alltsammans nästa helg. Jag håller mina tummar på att Eric vinner, han har en sådan otroligt fin röst och en härlig charm som troligen tar många med storm.

Bad för Moltaz fick ske på lördagens morgon då min lilla fis rullade sig i bajs... Fy faro vad han stank, vet varför de gör det och allt sånt där... Men bajs, så vidrigt...

Susanne och hennes lille C kom på ett spontanbesök, så trevligt. Fikade och blurrade en stund, sen tog vi en härlig långpromenad med vagn och hund.

Har fått lite ordning i lägenheten över helgen, städat, tvättat och plockat undan. En sådan skön känsla när man minskar rörigheten i sitt hem. Mycket tack vare mamma som i veckan tvättade en stor hög med tvätt samt strök allt som legat sen i somras. TACK SNÄLLA MAMMA FÖR DIN FINA HJÄLP!!

Nu är helgen slut och veckan tagit fart. Varje söndag så önskar jag av hela mitt hjärta att jag fick vara ledig bara en dag till... Tycker att helgen går för fort, hinner inte riktigt med. Men det har varit en skön helg. Nu är det bara 12 arbetsdagar kvar till julledigheten. Så skönt det ska bli med långledigt tillsammans med min fina flock. Min fina son och vår härliga hund.

*Tidelo och ha en skön dag alla goa, glada där ute*


Föreläsning!

Ikväll ska jag och en kollega gå och lyssna på Agneta Sjödin i Vasakyrkan. Där kommer hon att berätta om sin/sina pilgirmsvandringar och även om hennes nya bok. Tror och hoppas att kvällen kommer bli givande med många kloka ord och en intressant livshistoria. Har själv inte läst hennes böcker, ännu. Ser fram emot kvällen.

Alexander åker till mormor och morfar efter skolan för att fortsätta julbaket. De lär bli pepparkakor och pepparkakshus som står på schemat. Moltaz och jag myser i soffan när kvällen kommer.

Fin fredagskväll önskar jag er och tänk en extra tanke på de som står dig närmast.

*All kärlek till er*


Knorr!

Sprutan är tagen och jag känner mig helt okey. Har än så länge klarat mig från biverkningar. Håller tummarna för fortsatt frisk kropp och knopp.

I söndags hade vi, min fina lilla flock en härlig dag. Efter lunch tog vi Moltaz och gick ner för att mata änderna. Gott tyckte Moltaz som hela tiden försökte sno fåglarnas bröd :-). Därefter gick vi in till stan för att titta på  julskyltningen. Mysig stämning och lagom kallt. Vi gick sammanlagt i tre timmar och det gick kanon. Moltaz fixade det bra förutom en liten detalj... Han ÄLSKAR att äta papper, vilket han inte får. Ni kan ju tänka er hur det ser ut på gatorna en skyltsöndag. Han har förknippat ihop färgen vitt med papper och det var mycket som var vitt på marken med andra ord mycket vitt som ville ätas upp...

Matte morrar åt alla som slänger skräp överallt och förstör vår fina miljö.

Nu är rasten slut och jobbet kallar.

Trevlig dag önskar jag er alla.

*Kramar från mig*


RSS 2.0