Avsked!

Ja, då har vi kört våra vänner till tåget och sagt adjö. Alltid lika sorgligt för vi har så trevligt när vi träffas. Det har varit goa skratt och djupa diskussioner. Barnen har lekt och kommít överens bra det är ibland syskonkärleken har genomsyrats och då är ju inte Alex sen att hänga på och förstora det hela för han och Zebbe tycker ju då ALLTID så lika, haha... Men i det stora hela så fungerar det jättebra med de tre grabbsen, de har kul tillsammans. Den här långhelgen har dominerats av bloggandets värld. Först tyckte jag att Angelica självklart skulle ha en blogg så även vi kan följa livet i Motala och därefter blev grabbarna lite sugna för då kan de ju följa varandra även om de inte träffas så ofta. Så sagt och gjort så har det fixats bloggar både hitan och ditan. Igår kväll efter simhallen så satt Alex och Zebbe och skrev om dagen och ojj vad de skrattade och efteråt sa Alex att: Mamma, det här är ju riktigt skoj. Så fortsättning följer...

Tack våra goa, härliga vänner för en supertrevlig helg. Vi tycker om er så jättemycket och ser fram emot nästa gång vi ses.





Tre saker jag har gjort bra idag.
1. Skrattat mycket
2. Tagit lite egentid och suttit och läst en stund.
3. Haft en mysig pratstund med min härliga son.







Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är alltid tråkigt med avsked men skulle vi inte säga hejdå skulle vi inte ha nästa goa möte att se fram emot. Jag/Vi tycker så mycket om er och tackar hjärtligast för denna långhelg.

Vi får se till att sätta ett datum för Uppdraget med Kanske den 1 feb till 31 mars?



Kram kram från oss i Motala

2009-01-06 @ 23:25:10
URL: http://finastearabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0