Kläder och mys...

Då var det söndag och slapp, slapp förutom lite dammsugning, torkning av golv och rengöring av toaletter. Har även burit ner en del i källaren också. Eh, vad tog slappet vägen, det blir nu en liten stund när jag bloggar, haha... Man känner att man bara vill vara hemma ibland och göra ingenting, men då hittar man på en hel del att fördriva tiden med, men å andra sidan är det sådant man inte riktigt hinner med i veckorna så det måste ju göras det med.

I fredags åkte vi ju till Nybro efter jobbet och hittade absolut ingenting, gick och kände en stor tacksamhet gentemot mina föräldrar som valde att flytta därifrån. Visst vårt hus var mysigt och skolan trevlig men det finns ju ingenting alls att göra. Så TACK! Efter Nybro åkte vi hem och hade en mysfredag med god mat och Lets Dance, de är så otroligt duktiga så det lär bli en tuff omgång nästa vecka.

Lördagen ägnades först åt att åka in till stan en sväng mellan tvättstugans pass. Alexander köpte ytterligare en bok, vad annars, haha. Jag har länge letat efter ett par stövlar som man kan ha till kjol och jeansleggings, men har inte haft någon vidare tur. Men så hittar jag ett par som jag kände skulle funka och som jag gillar mer och mer, ingen nackdel att det var halva priset heller, me like. Köpte även ett par jaensleggings och en söt top. Så lite shopping blev det vilket är väldigt kul igen när man minskat i vikt och känner att kläderna sitter bättre på.

Fina stövlar...

Söt tröja och min favvo färg...

Efter stan och tvättstugan fick vi besök av goa vänner Susanne, Evangeline och lilla nyfödda Caspian. Det är så kul med spontanbesök. Bjöd på lite rostmackor och te. En härlig stund blev det med mys och massor med prat i soffan, Alex och E lekte och hade hur kul som helst. Caspian var nöjd och glad och låg mest och sov förutom lite dumt knip i magen då och då. Gud vad bebissugen man blir när man träffar en bebbe, de är ju så goa och luktar så gott... Men allt blir inte som man tänkt och planerat utan man får vara tacksam för det man har, en underbar son och en underbar dotter i himlen som skulle blivit 16 år den 29 maj. Jissse vad tiden rusar på. Jag är så tacksam för min goa pojk som förgyller livet mest hela tiden förutom när hans hormoner spelar honom spratt, haha. Tonårstiden närmar sig så det lär nog bli mer av den varan...

Alexander och Caspian

Kläderna han fick av oss har han på sig, så söta.

Han fick även de här urgoa strumporna.

Tack för att ni kom förbi och hälsade på och tack för pratstunden.
Nu så är det dags att börja med lite mat, ikväll blir det kyckling och potatisgratäng, allitd lika gott. Så jag säger Tjineling och hej från mig...


Kommentarer
Postat av: Angelica

En härlig söndag med ett mysigt besök för er del. Sicken liten gosbebba med så fina kläder. Strumporna var ju ursöta.



Många kramar från Motala

2009-03-15 @ 21:04:30
URL: http://finastearabella.blogg.se/
Postat av: Lotta

Va jag blir handlarsugen, alltid kul att köpa något nytt även och garderoben är full. Lukta bebbe är ju inte fel. Men nu ska jag lukta vovvebebbe i två dagar.

Sov Gott!

2009-03-15 @ 22:33:53
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Christina

Svar: Ja vad kul att du träffat honom igen! Hörde att din valp var född nu, vad kul :)

Vad heter kenneln?

2009-03-17 @ 19:34:46
URL: http://pinapina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0