Vovve uppdatering

Här längtas det hund må ni tro. Var på en föreläsning i tisdags som handlade om just valp, vilket passade väldigt bra. Det var en veterinär som talade om valpens första tid och allt vad det innebär, lite om sjukdomar, mat och annat matnyttigt. Sen var det en tjej från Agria som pratade försäkringar. Det var en trevlig hundkväll och vi sög in informationen och längtar nu ännu mer...

Vår valp är född, de föddes den 10 mars. Det blev två stycken hanhundar. Den ena är vit och den andra är vit med brunt huvud. Födseln gick mycket bra och valparna mår toppen, just nu äter de och frodas och piper efter mamman när hon råkar befinna sig på tok för långt bort för deras tycke. Pratade med uppfödaren idag och vi hade ett väldigt trevligt samtal. Ska åka och hälsa på om cirka 2 veckor, kan knappt bärga oss, vill se nu... Hon har även skickat över lite bilder, 6 dagar gamla. Sådana små sötnosar alla redan, vårt hjärta klappar lite extra för den med brunt huvud så den har vi tingat lite grann... Ni mån tro att det längtas hund här hemma nu, Alexander är såååååååååå lycklig och vill att tiden ska gå så fort, han vill ha hund nuuuuuuuu, helst igår.

En ny spännande tid i vårt liv är på väg, ny utmaning, ny kärlek, vi välkomnar en ny familjemedlem med öppna famnen.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis! Va kul att längta efter valp. Ja me vill ha valp, har ju varit och hälsat på Gozzis systers valpar. Fattar inte att Gozzi varit så liten och bitig. Tiden går fort som sagt.

Kram

2009-03-18 @ 23:38:55
URL: http://gmunsterlander.blogg.se/
Postat av: Angelica

ÅÅÅÅÅÅÅÅ så underbart.

Vi längtar nästan lika mycket som ni efter er valp



Kramar från Motala

2009-03-19 @ 10:45:53
URL: http://finastearabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0