Pianocafé och Mors dag!

Igår var vi nere vid Söderportscafét (ligger vid slottet) och fick ta del av underbart pianospel. Det var 30 elever från kulturskolan som spelade varsin låt. Alexander spelade "Det vackraste" av Nanne Grönvall. Det var verkligen vackert att höra, som mor blir man verklligen stolt. Alla var verkligen duktiga och gjorde sitt bästa. De var så stolta efteråt när alla fjärilar i magen lagt sig. En fin stund, mor och far var också med och lyssnade på sitt älskade barnbarn. Moltaz låg och sov i mitt knä under hela pianokonserten, hihi. Sövande med livespelning. Efteråt gick vi hem hit och fikade lite på en solig altan. Det var fint väder igår men det blåste lite för mycket så i skuggan blev det lite kallare. Alexander och hans kompis Robin åkte därefter och badade nere vid Stensö, hujedamej... Moltaz och jag valde att ligga i solen på altanen och gotta oss istället.

Nu är det Alex tur att spela...

Moltaz och en nyfunnen vän...

Kärlek på altanen...

Precis just nu visade Moltaz att han minnsan behövde göra ifrån sig nummer 2. Det tog ett tag innan matte fatta men tillslut så fatta jag och så ut med en gång. Fina valp som visar tecken på nr 2 istället för att göra det inne på mattan.

Idag är det söndag och en alldeles speciell dag. Så idag sänder jag en tanke till alla mammor ute i stora vida världen. En speciell kärlekstanke till min egen mor, tack mamma för att du är så underbar och fin. Tack för att du alltid finns och ställer upp när det behövs, tack för all kärlek du ger och tar emot. Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Jag önskar er alla en underbar dag och till alla mammor som jag känner skickar jag en stor, varm, härlig morsdagskram, puss till er alla...

Fina ängel!

Sänder idag en tanke av kärlek till den finaste ängeln som för alltid finns i mitt hjärta. Grattis Amanda på din 16 års dag. Puss och kram från mamma, lillebror och Moltaz här nere under molnen.

Livskvalite

Nu har jag varit hemma hela veckan och det känns så fantastiskt skönt. Det är en glädje att vakna varje morgon och veta att jag har kontroll över min dag och mina val. Inga måsten utan lite att göra det som faller en in. Så tack Moltaz för att jag har glädjen att dela mina dagar med dig. Dagarna flyter på bra här hemma, är ute mycket och socialisera Moltaz. Allt är ju nytt för honom. Vänjer honom så smått med nya situationer, nya ljud, nya ställen och vid trafikens ljud. Men han är en valp som tar det mesta med ro och med nyfikenhet. Idag när vi var ute blev han dock en smula rädd. Vi gick i godan ro och plötsligt började det att regna men vi traska vidare, därefter började det hagla och det var inga små hagel som kom ner från himmlen utan stora, hårda saker och då ställde vi oss under ett träd. Vi hann knappt ställa oss förrän det börja åska, en rejäl smäll. Ingen av oss var beredd på det så Moltaz hoppa till rätt rejält och jag kände att ett träd är nog inget bra skydd så då gjorde vi en roligt grej och sprang och hoppa hela vägen hem. Kul tyckte Moltaz samtidigt som han säkert undrade vad det var som anföll hans päls hela vägen. Jag kan säga att det gjorde ont när de träffade kroppen...
Vi har övat en hel del inkallning med sitt som avslutning, där namnet används flitigt. Han fixar det kanonbra. Idag var vi nere vid hamnen medans Alexander spelade piano, hade han fått så tror jag att vattnet lockade en hel del. Han stod så långt fram han kunde med tassen, så matte höll ett stadigt tag i kopplet. Han fick tag i en pappersbit och när matte ska ta hans kära nyfunna ägodel blir han precis tokig, men matte går som segrare ur dessa matcher. Likadant med våra strumpor, men idag bytte vi, han fick en godisbit mot att jag fick strumpan. Gick kanon... Hans tänder är ju inte så där underbart sköna att få i händerna, det är väl det jobbigaste med att ha en bitsugen valp, men det är bara att träna. Tips tas tacksamt emots när det gällen avledning vid bitandet...

Känner mig förövrigt som en bullmamma, har väl bakat och donat i stort sett varje dag den här veckan. Men det är ju så kul och nu har jag ju tiden till det. Så en viss son här hemma blir en aningens bortskämd med nybakat efter skolan. Bakade jordgubbsmuffins i måndags och i onsdags blev det drömrulltårta och idag har det blivit mellanmålsbullar, inte så söta och bakade med keso så lite nyttigare. Alexander åt väl 3 st när han kom hem. Så betyget blev MVG. Idag har det regnat från och till i stort sett hela dagen, inte mitt favvoväder precis men läste att solen kommer troligen till helgen, jag längtar. Nu ligger Moltaz nedanför och drömmer och småskäller glatt. Så sött, vår fina alldeles egna valp.

Mellanmålsbullar på jäsning

Klara och goda enligt söta sonen..

Det här är skitkul tycker Moltaz. Matte knyter banden och Moltaz drar upp dem.

Gaahaaaa, matte inte nöjd. Moltaz mer än nöjd...

Aktiveringsboll är kul med eller utan gosaker inuti...

Det är som att ha fått ett litet barn igen, pass hela tiden men gud vilket roligt pass.

Jag njuter varje stund förutom när hans tänder sitter i mina händer, då blir matte inte så glad. Nu har jag resten av min långa ledighet till att bara njuta, träna, fostra, baka, skoja, leka, läsa, kramas, gosa, mysa, vila, ringa vänner, öva valp, blogga, sola, bada, njuta och bara ta dagen som den kommer. Inget stress, inga tider att passa, önskar att alla kunde få ha lite mindre jobb och lite mer ledig tid. Jag känner att när man jobbar heltid så räcker inte tiden till åt det man vill ägna sig åt. Så nu ska jag bara njuta av min tid som jag ger mig och min familj.

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Tränat med Moltaz och gjort en bytesaffär som funkade bra.
2. Träffat Alex på skolan under en av våra promenader och då passade jag på att ge honom en liten kram.
3. Bakat goda mellanmålsbullar till min sons stora förtjusning.

Tittar ut genom fönstret och ser mörka moln torna upp sig då jag även misstänker att regnet snart kommer. Promenad med Moltaz står på tur, undrar om jag har tur eller inte... Men till helgen blir det säkert toppenväder och då ska vi vara ute mest hela tiden. På lördag ska Alexander spela piano för allmänheten nere vid slottet. Det är kulturskolan som ordnar detta, ska bli så kul att lyssna. Moltaz börja att vänja sig vid detta ljud men han är fortfarande lite skeptisk och undrande.

Ha en bra kväll och ta till vara på varandra och njut av helgen som närmar sig...
*Kramar*


4 dagar har gått...

...sen vi hämtade hem Moltaz. Det har varit en omtumlande tid med mycket som hänt. En härlig tid och en ja visst ja det är så valpar gör. Moltaz är en glad och nyfiken valp med en stor portion busighet. Nätterna har varit kanon, han sover i sin hage från det att vi lägger in honom tills vi ska upp på morgonen. Hagen är torr och Moltaz glad. Han kan skälla en gång precis när vi lagt in honom men bara han fått visa lite missnöje så går han och lägger sig och finner ro väldigt fort. Att gå i koppel är heller inget större problem, han går med så glatt och är nyfiken på allt som promenaden har att erbjuda. Ett litet smärre problem är att han ska stoppa ALLT i munnen och då menar jag precis ALLT. Så det blir en hel del att plocka ut och ett par tänder i händerna. Nosen är konstant i marken, kan ju bero på att rasen är framavlad till att leta tryffel och tryffel växer ju under jord.

Dagarna flyter på bra, mycket lära känna varandra och skapa trygghet pågår. Övningar med att lyssna på sitt namn, vilket han gör väldigt bra och det får jag tacka uppfödaren för. Övningar med att komma på inkallning, där lite belöning väntar. Idag gick det väldigt bra, kom på att jag kan använda en liten burk där jag lagt lite mat i och varje gång jag skaka den så låter det ju och då är det väldigt intressant att komma. Då passar jag på att kalla vid namn och öva sitt innan han får en liten belöning. Det gäller ju hela tiden att fånga deras uppmärksamhet.

Han är en valp som hela tiden vill vara med, men kan även slappna av när tröttheten faller på, vilket är ofta nu som valp. Det går bra att möta andra hundar, ofta bryr han sig inte alls och kollar bara in lite och sedan går han vidare. Men matte har ju redan gjort ett STORT misstag när det gäller möte med andra hundar... En granne har en stor Saluki som gärna vill mopsa till sig lite och Moltaz tyckte väl lite si så där men vi prata på och det gick bra. Sen så sätter jag mig ner på huk för att prata med Moltaz och locka han lite närmre, bara lite... Salukin tittar och luktar intresserat så det går ju bra, sen vet jag inte hur jag tänkte men då låter jag väl Moltaz lägga sig i mitt knä och vad tror ni händer då?? Jo, Moltaz blir ju genast skittuff och börja morra lite tyst åt Salukin, jag säger genast nej och inser mitt misstag... Men misstag är till för att rättas till så lite senare träffas de igen och då gick allt mycket bra. Så det kan bli.

På kvällarna är Moltaz helt galen, springer omkring och har sådan energi och biter och ha sig. Inte jätterolig men tror det kan bero på en viss släng av övertrötthet som kommit av dagens alla intryck. Så där har vi lite att jobba med, funderar på att lägga in honom i hagen runt 17-18 tiden så han får vila en stund. Det kanske lugnar ner honom. Att han är pigg och glad är helt ok men när han biter så är det inte ok även att han har små valptänder som kliar. Ordet nej som han i vanliga fall lyssnar på hjälper inte när han blir sådan. Brukar locka med leksaker eller så bara nonchalerar vi honom och då slutar han för det mesta. Det ska nog ordna till sig även kvällstid med denna lilla trasselsudd. Prövade att ställa upp honom på ett bord idag, det gick väldigt bra så jag tog ett par tag med saxen där det vuxit en del. Gick mycket bra så det blir mer av den varan, det är lika bra att få in vanan medesamma.
Bilresor går oxå bra, även om det bara blivit väldigt korta turer än så länge. Men jag har inte löst hur jag ska ha honon i bilen ännu, har köpt en sele så länge som man sätter fast i bältet. Funderar på bur där bak, men har inte bestämt mig för hur jag vill ha det, pust...
Våra regler att han inte ska vara i sängen eller soffan fungerar än så länge, vad duktiga vi är, hihi...




Det är väldigt skönt att vara ledig och kunna ägna hela dagarna åt vår lilla nykomling. Det är mycket som ska göras och det tar sin lilla tid. Men det kändes väldigt lyxigt att vara hemma igår när Alex kom hem från skolan. Nybakta jordgubbsmuffins bjöds det på. Det smakade gott efter en skoldag. Det lär nog bli mera bak den här veckan, jag tycker det är väldigt roligt att baka.

Tre saker jag har gjort bra de här fyra dagarna som gått:
1. Tagit emot och välkommnat en ny familjemedlem.
2. Hjälp Alex in i rollen som husse, visat små knep och tips och sett till så att de får roliga stunder tillsammans.
3. Gjort ett misstag men rättade till det när det gäller Moltaz och stora hunden. Lär mig varje dag små knep som passar för både oss och Moltaz så det blir så bra som möjligt.

Härligt att ha hund, det ger så mycket kärlek och glädje och ett och annat huvudbry :-)

Ha det gott alla så hörs vi snart igen, kramar till alla.

Moltaz är hemma!

Nu är han hemma vår lilla parvel. Sötare och gladare valp får man leta efter. Hemresan gick galant, han nosa runt lite och sedan lade han sig hos Alexander och vilade. Väl hemma så vart det mycket som skulle nosas in och mycket som skulle provbitas och provliggas. En helt underbar liten hund att lära känna, olyckorna var få, det mesta har gjorts utomhus. Maten gick bra även om matskålarna var lite annorlunda och en aningens läskiga. När Moltaz blev trött så gick vi bara och la honom i hans hage och han kom till ro direkt och somnade väl inom ca 5 minuter. Kan ju inte bli bättre. Vet att det bara är första dagen, men det är ju alltid kul när starten blir bra. Det är en väldigt glad och nyfiken valp som älskar att vara med och som kan slappna av när det behövs. Vi är kära i honon redan och känner att det här kommer att bli så himla bra, behöver jag säga att Alexander är stolt som en tupp...

Natten, första natten i sitt nya hem har gått över förväntan. När klockan var 21.50 så gick jag och la in Moltaz i hagen och så gick vi och lade oss för natten. Jag Sofie har vaknat ett antal gånger i natt för jag trodde att lillkillen skulle vakna. Men tro ni han vakna, nej då. Han sov så gott tills klockan slog 07.45 idag på morgonen. Helt torrt i hagen och så glad när han vakna. Helt otroligt, vilken natt. Sen vart det en kisserunda innan lite frukost och sen lite bus/mys. Tralalala var vi är lyckliga, går omkring med ett leende på läpparna mest hela tiden.

Lyckliga sonen med glada valpen på väg hem...

Hemma, välkommen hem söta, fina Moltaz
Det är så roligt med hund och det ger så mycket kärlek och ansvar.

Idag har Alexander åkt iväg på hajk med scouterna och ska sova borta inatt, han hade lite ågren för detta. Vara borta från Moltaz en hel natt, men äventyret med hajken drog. Jag tror inte han ångrar sig, de kommer säkert att få det toppenbra.

Hela gänget samlat och en viss liten Moltaz (för liten för hajk dock).

Redo att börja paddla.


Och så var de iväg, ha så skoj...

Nu är det Moltaz gos som gäller en stund, han sitter här och tittar på mig med sina fina ögon och undrar säkert vad katten jag håller på med.

Tjingeling och hej från oss...

Snart!

Idag är den stora dagen i vårt nya liv. Vårt liv med hund. Snart så ska vi köra och hämtar vår fina, nya familjemedlem.
           

Välkommen hem Moltaz!

Nu kör vi, hej på ett tag...                                                   

Stolt mor!

Jag är en mycket stolt mor idag och alla övriga dagar med för den delen. Har varit i skolan på ett utvecklingssamtal och det var bara positiva saker hans fröken hade att säga. Hon berömde hans flit, duktighet och trevlighet. Jag fick även ta del av svaren från de nationella prov de haft nu i femman och det var så kul... Alexander hade i stort sett alla rätt på alla prov. I svenska hade han alla rätt på alla 4 prov. I engelskan hade han 18/19 på ett prov, 19/21 på ett prov och alla rätt på de två sista. I matematik hade han alla rätt i två av proven och i två av proven hade han 2 resp 3 fel. Så han hade nått alla mål med ett extra plus. Då kan man inte bli annat än STOLT. Alexander är en sådan kille som verkligen går in för skolan och ser vikten av att kunna och vikten av att göra det man ska på ett bra sätt. Så ett STORT GRATTIS till min fina prins ALEXANDER.

Under kvällen var vi tillbaka i skolan igen och den här gången deltog vi i en informationskväll angående språkval. De ska läsa språk i 6:an. Så vi lyssnade på info om spanska och franska. Det lutar åt att Alexander vill läsa spanska. Funderar på att själv ta en kvällskurs i samma veva så jag kan vara till lite bättre hjälp vid läxläsning och sådant.

Det var allt för den här gången, nu väntar sängen så jag orkar upp i morgon. Jobbar sista dagen innan min härliga valpledighet.. Hämtar Moltaz på torsdag morgon, sen är han vår egen lilla valp.

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Gjort klart alla mina utvecklingssamtal på jobbet.
2. Varit på sonens utvecklingssamtal och bara njutit och känt mig stolt.
3. Bakat ananaspajer till mina kollegor som en sommarmumsbit innan ledigheten.

Sov gott, i morgon är det en ny spännande dag i antågande. Man vet aldrig vad den har att erbjuda...
*KRAM*

Moltaz 9 veckor

Här kommer de utlovade bilderna på vår lilla kille Moltaz.







Nosenarbete pågår...

Nu ska vi åka till föräldrarna för lite trevligt umgänge och senare blir det lite grillat, gott gott. Alex har med sig kompisen Kalle som ska sova över hos oss inatt. De har tidigare idag varit med scouterna och sålt korv. Nu måste vi åka så tjingeling så länge och ha en härlig och skön kväll alla..

Scouting

Var med sonen och hans scoutinggäng och paddla kanot i torsdagskväll. Jisses vad kul det var. Vi paddla i hela två timmar och meningen var att de skulle klara av det här själva så jag satt bara och njöt i det vackra kvällsvädret. Men när suget smög på så vart jag där med paddeln i vattnet, det är ju så himla roligt. Killarna fixade paddlingen, vändning, backning och byte av platser väldigt bra. De flesta iaf får jag väl tilläga... Nästa helg ger dem sig ut på en paddlakanothajk med en övernattning så då gäller det att de spetsar öronen och gör det bästa. Tror att de kommer att paddla själva då och ledarna har en båt och kör efter dem, spännande...

Nu väntar återigen jobbet, men jag försöker att lägga ut nya Moltaz bilder lite senare ikväll. Ha en fortsatt bra dag alla fina där ute...

Stort grattis till Stina som fyller 1 år idag, GRATTIS SÖTUNGEN

Vi for till Öland...

... i måndags och träffa vår lilla goding. Nu har han hunnit bli 9 veckor gammal. Det var ett litet yrväder som mötte oss. Så söt, så glad, så fin och helt underbar. Glad och pigg och nyfiken på livet. Det kommer att bli en härlig tid när vår lilla kille kommer hem. Hans uppfödare har börjat vänja honom vid att ha halsband på sig och hon kallar honom vid hans namn Moltaz och han kissade på tidning 5 av 6 gånger, så duktig han är. Han är även van vid att kunna sova i sin hage och bli lämnad en liten stund utan att gnälla, han har även hagen som sin vilo/sov plats. Känns som ett väldigt bra förarbete som hon lägger ner på vår kille. Nu är det inte mer än 6 dagar tills vi far över till Öland för att hämta hem vår Lagotto kille. Så till helgen ska det förberedas så att välkommnandet blir så bra som möjligt och så att alla Moltaz saker står på plats. Det är en speciell kille som längtar hela tiden och tycker det ska bli så roligt. Det blir ett stort ansvar som ska tas och han förbereder sig på bästa sätt, så jag är övertygad om att han kommer att bli en toppenbra husse till Moltaz.

Nu måste jag återgå till jobbet igen, apropå jobb så har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan jag går på valpledigt, tjoho...

Lägger in lite bilder senare under kvällen på en 9 veckors Moltaz.

Moltaz säkrat

Det närmar sig och då måste ju en del fixas och ordnas. Nu är det bara 10 dagar kvar som ickehundägare... Jisses vad fort tiden går. Ni må tro att vi längtar här hemma. Vår älskade lilla lurveltuss blir snart en i familjen. Hörde med uppfödaren att brodern Birk lämnade hemmet igår så nu är han själv med morsan innan han flyttar. Han hade varit lite ledsen men vi får hoppas han snart blir gladare igen, stackars liten... Mina älskade föräldrar var hos oss i helgen och hjälpte till med altanen. Det gäller ju att göra den rymningssäker och en trygg plats att ha det skönt på. Fader Bo, min älskade bonusfar hjälpte till att byta ut ett plank och sätta upp en grind och sen körde vi och köpte en grön matta att ha på altanen. Det blev så fint så. Min fina mamma supportade oss hela dagen och fixade fram fika och annat som förgyllde dagen. Tack snälla ni för en helmysig och bra dag. Nu är altanen Moltaz säkrad och där kommer vi att tillbringa mycket härlig tid i sommar. Hoppas nu bara solen är med oss under sommaren... Jag jobbar förresten bara 7 dagar till innan jag går på min valpledighet. Det kallar jag vardagslyx och det är livskvalite på hög nivå.




Imorgon åker vi till Öland och hälsar på Moltaz igen, ska bli så kul att se honom. Veterinärbesiktningen av Moltaz är gjord och det hade gått bra. Nu längtas det och snart väntar sängen så att drömmarna kan börja om en viss svansviftande vän.
Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Börjat omgång 2 när det gäller min vikt, känner att jag har några kilo kvar att gå ner innan jag är nöjd så idag börjas det igen.
2. Rengjort Alex akvarium och jag kan säga att det verkligen behövdes, finfint blev det.
3. Tittat på Cesar, mannen som talar med hundar. Han är min favorit när det gäller hundar. Man får så många tankar när man ser hur han tränar sina hundar. Och det gäller att ta in tips när man snart blir hundägare.

Sov gott vänner och dröm söta drömmar och njut av något extra i morgon, det kan finnas närmre än ni tror.

Min stora fina grabb, 12 år, grattis...

Söndagen kom och våra vänner var kvar, så när klockan var 06.00 på morgonen kom Zebastian in och väckte mig. Han hade lovat att vara min väckarklocka.Trött som jag var så bad jag om en timmes sömn till och punktlig som Zebbe är så återkom han runt 07.00... Trött som jag vanligtvis är om morgonen så kom jag väl upp 07.20. Väl uppe så gjordes morgonbrickan klar och våra röster gjordes startklara. Sen var det dags att fira in min fina 12 åring med sång och mys och paket. Det var första gången vi var flera att morgonfira och det var så mysigt, tack vännerna för att ni var med och gjorde Alexanders dag så speciell. Runt 13.30 kom kalasgästerna och då vart det ännu mera firande, gott och trevligt. Här följer bilder från den fina dagen:




Sen var det förberedelser för det kommande kalaset...

En födelsedagsfilm gjord av Fredrik, min bror kom med posten... TACK!

Många goa skratt blev det, en present gjord av kärlek...

Även gården skulle göras fin, fin...


Taccos stod på menyn och förberedelserna är i full gång...


Chokladtårta...

Först sång och sedan blåsa ljus, make a wish...



En underbart härlig dag med familj och vänner. Alexander var så nöjd och glad efteråt så tack alla ni som gjorde denna dag så minnesrik...

Förra helgen...

Våra kära vänner från Motala var hos oss, så i fredags efter bullbak och annat gott så körde vi över till Öland och visade dem vackra nunnedalen... Där satt vi och bara njöt i 4 timmar medans barnen lekte och sprang av sig en massa energi. Det var så lugnt och fridfullt och solen var så vacker.

Först lite bullbak

Sen bakade grabbsen egendesignade syltkakor

Visst blev de fina...

Oskurna Mockarutor eller Kärleksmums eller Snoddas, kär kaka har
många namn..

Alexanders fina kompis Zebastian

Nunnedalen nästa...




En plats för tankar...

Det vart en underbart trevlig och avkopplande dag med vänner.

Fortsätter berättandet om vår fina helg i morgon, måste sova nu är så trötter.
Alex sover så gott, vi åkte och badade i mönsterås simhall efter jobbet. Två
klasskompisar till Alex följde med och sover nu över hos oss. De avslutade
sin kväll med att kolla en DVD film på Alex nya, fina tv. Snacka om att han är stolt.

Sov gott fina ni och dröm söta drömmar.

Körkort säkrat! Sen vart det valborg...

Var på banken i tisdags och satte in pengar till Alexander, pengar som han kan ha när han är redo att ta sitt körkort. Vilken härlig känsla att kunna ge sitt barn en sådan sak. Vet själv hur viktigt det var att ta sitt körkort, helst samma dag som man fyllde 18 år. Så nu är det klart... Men som tur är så är det några år kvar tills dess. Jag får ha kvar min lilla/stora grabb ett tag till...

Valborg nästa, fick ett sms tidigt på torsdagsmorgonen från våra härliga Motala vänner. Det löd: "Vi saknar er, får vi komma? Trots kort varsel?" SJÄLVKLART, ni är alltid välkommna blev svaret. Framåt 18.30 dök våra fina gäster upp och det blev ett kärt återseende med många kramar. Lite valborgsfirande tänkte vi förstås på, så vi traska ner mot kalmarsundsparken. Men i år blev det ingen majbrasa pga att det var alldeles för torrt i markerna. Det var inget skönt alls kan jag tala om, det var ju svinkallt ute. Fy farao vad vi frös, kanske inte barnen men vi mammor frös som bara den.
Ingen brasa=inget folk
inget folk=tråkigt

Så vi traska hemåt igen och åt lite gott i stället och blurra en massa roligt. Så kul att vännerna kom och överraskade oss.

12 år sedan...

Idag för 12 år sedan så ville Alexander komma ut, dock 5 veckor innan utsatt tid. Nu närmar sig klockan 24 och då hade mamma Fia ont, väldigt ont men var fortfarande hemma. Värkarna tog i och blev mer regelbundna så när klockan blev 01.00 på natten så begav vi oss in till förlossningen och vips så hade två timmar gått och en alldeles underbar liten människa låg på min mage kl 03.00. Alexander min prins på denna jord var född, 3 maj kl. 03.00. 3050 var vikten och längden 49 cm och så söt, så sockersöt, kärlek vid första ögonkastet... Jag älskar dig av hela mitt hjärta och vill dig allt gott här i livet...

Nu blir det sängen och sen blir det sång och hurrande för Alexander på hans 12 års dag. Sång och paket och en morgonbricka med godsaker på, kan det bli bättre...

Hipp hipp hurra min fina son

RSS 2.0