Moltaz är hemma!

Nu är han hemma vår lilla parvel. Sötare och gladare valp får man leta efter. Hemresan gick galant, han nosa runt lite och sedan lade han sig hos Alexander och vilade. Väl hemma så vart det mycket som skulle nosas in och mycket som skulle provbitas och provliggas. En helt underbar liten hund att lära känna, olyckorna var få, det mesta har gjorts utomhus. Maten gick bra även om matskålarna var lite annorlunda och en aningens läskiga. När Moltaz blev trött så gick vi bara och la honom i hans hage och han kom till ro direkt och somnade väl inom ca 5 minuter. Kan ju inte bli bättre. Vet att det bara är första dagen, men det är ju alltid kul när starten blir bra. Det är en väldigt glad och nyfiken valp som älskar att vara med och som kan slappna av när det behövs. Vi är kära i honon redan och känner att det här kommer att bli så himla bra, behöver jag säga att Alexander är stolt som en tupp...

Natten, första natten i sitt nya hem har gått över förväntan. När klockan var 21.50 så gick jag och la in Moltaz i hagen och så gick vi och lade oss för natten. Jag Sofie har vaknat ett antal gånger i natt för jag trodde att lillkillen skulle vakna. Men tro ni han vakna, nej då. Han sov så gott tills klockan slog 07.45 idag på morgonen. Helt torrt i hagen och så glad när han vakna. Helt otroligt, vilken natt. Sen vart det en kisserunda innan lite frukost och sen lite bus/mys. Tralalala var vi är lyckliga, går omkring med ett leende på läpparna mest hela tiden.

Lyckliga sonen med glada valpen på väg hem...

Hemma, välkommen hem söta, fina Moltaz
Det är så roligt med hund och det ger så mycket kärlek och ansvar.

Idag har Alexander åkt iväg på hajk med scouterna och ska sova borta inatt, han hade lite ågren för detta. Vara borta från Moltaz en hel natt, men äventyret med hajken drog. Jag tror inte han ångrar sig, de kommer säkert att få det toppenbra.

Hela gänget samlat och en viss liten Moltaz (för liten för hajk dock).

Redo att börja paddla.


Och så var de iväg, ha så skoj...

Nu är det Moltaz gos som gäller en stund, han sitter här och tittar på mig med sina fina ögon och undrar säkert vad katten jag håller på med.

Tjingeling och hej från oss...

Kommentarer
Postat av: Norrköpingsborna

Sötnosen, mera bilder mera uppisar! Mer mer mer!

2009-05-24 @ 12:55:49
Postat av: Annelie Andreas o William

Åh va härligt nu är han hemma hos er för alltid =) Kram kram

2009-05-25 @ 12:37:45
Postat av: Lotta

Visst är det mysigt med en liten valp. Hoppas A har det kul med sin kompisar, paddla som är så roligt. Det brukar hundarna gilla.

Sov så Gott

Kram

:-)

2009-05-26 @ 01:01:12
URL: http://gmunsterlander.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vad mysigt med valp.

Hoppas att Alex hade en underbar kanothajk.



Kramar får Motala

2009-05-27 @ 18:00:07
URL: http://finastearabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0