Ensamma mamma dagen!

Idag tog Alexander sin väska och packade sig iväg till en kompis. Just nu befinner de sig i Karlskrona, närmare bestämt på Barnens Gård. Där ska de vara en heldag och förmodligen ha det helt kanon. Vädret är perfekt och bushumöret var på topp. Jag och Moltaz ska ha en fridfull dag med lite promenader och lite slapp på altanen. Lite läsning, lite jordgubbsätning och kanske ett dopp i poolen. Få se om hunden min också ta sig ett dopp i sin pool. Önskar er alla en härligt skön dag i det fina sommarvädret.

Moltaz dagbok:
Matte har köpt mig en rund sak som hon fyllt med vatten. Vet inte om hon blivit alldelse tokig, tror hon att jag behöver en SÅ STOR vattenskål??? Hon säger något om att bada??? Jag tror hon har läst att vi Lagottisar ska älska vatten. Hm, undrar hur det är det där med att bada, kanske ska testa det någon gång... Kolla in här nedan på den gigantiska vattenskålen matte har köpt, tokstollan.


Voff voff från Moltaz



Härliga dagar!

Det är så gott när solen skiner och himlen är blå, jag är en riktig sommartjej. Trivs bäst i värmen och mår bäst när solen värmer min kropp. Ett dopp i vår pool blir det lite då och då, så himla skönt. Låg där i ett bra tag på fm ända tills en valross äntrade poolen. Ja, sonen  tog ett skutt och sen vart det slut på fridens i poolen, men kul vart det. I onsdags åkte vi till Borgholms marknad, en härlig dag och en rolig utflykt. Moltaz åkte i sin nyköpta bur utan att säga ett pip, gick kanon. Det var jag, Alex, Zebbe och mina föräldrar som åkte på utflykt och när man är på utflykt med pappa Bo så blir det alltid lite Öländsk historia, alltid lika kul att höra hur det var när han var barn i Borgholm.

I det här huset bodde pappa när han var barn.

Fin fina bilar stod uppställda på torget.

Moltaz skötte sig kanon även att det vart många människor och många hundar att trängas med. Fick i och för sig bära honom lite då och då när det blev för många fötter för nära. Men matte och Moltaz njuter lika mycket i bärandes stund så det är bara mysigt. När vi kom hem så hade vi pizzamys för Zebastian skulle åka hem på torsdagen. Så mys och film blev det. Sen sov vi gott.

Man kan riktigt se buset i hans små lagottoögon.

På fredagskvällen kom goingarna Annelie och W förbi, så mysigt med lite oplanerade möten. Mys för hela slanten och lite god middag med en busig William och en nyfiken och lekfull Moltaz som höll låda...



Tack Annelie och W för en mysig och trevlig kväll, det får vi snart göra om..

Nu har vi precis kommit hem från föräldrarna där vi njutit av god mat och gott sällskap. Lite grillning är aldrig fel och framförallt inte när det görs av en grillmästare vid namn Bo... Tack för god mat mina söta och fina föräldrar.

Nu sover mina grabbar och jag ska slå mig ner i soffan en liten stund innan jag intar sängen. Ny dag väntar i morgon. Den kommer att tillbringas hemma vid solen, vid poolen, med bra bok, med fin son och med en underbar liten Moltaz.

Moltaz dagbok:
Idag har matte klippt mig och ni skulle bara se hur mina tassar såg ut, hihi... Jag lura henne genom att först ligga still och vips så snurrar jag runt med tassarna så hon har det inte lätt när hon ska på och klippa mig. När vi kom till "morrmor" så tyckte hon inte alls att det kunde se ut på det där viset, så utan att jag hann demonstrera så lura de mig och i ett nafs så vart tassarna fina.. fy vad de är snabba ibland. Matte säger att mina klor behöver klippas, men det håller jag inte alls med om. Jag är rädd om mina kklor, jag ska nog skrika och tjivas en hel del näär den där klotången kommer fram.
Voff voff från Moltaz.

Underbar helg!

Midsommarhelgen är förbi och en ny vecka är här. Strålande sol har det varit idag och en helt underbar dag. Vi har umgåtts med våra fina vänner från Motala hela helgen och lite till. De kom till oss i onsdagskväll och stannade till söndag. Fast vi behåller storgrabben ett par extra dagar. Så han och Alexander njuter för fullt av deras egentid. Idag har de tagit upp poolen och badat som bara den. Vi firade midsommar på Öland med goa vännen Annelie och hennes fina familj och massa vänner och bekanta. Vi hade turen att få låna Annelies mammas fina paradis på Öland. Det var verkligen härligt och skönt att få vara där, andas in lantdoften, få njuta av stillheten och lugnet. Tack för en fin midsommar!

Här kommer en hel del bilder från den mysiga helgen.

Det här fina paketet med kort hängde på min dörr i torsdags. Det var från ett föräldrapar till två barn som jag har haft på jobbet. Blev så glad, känns skönt att få ett så gott betyg i det man gör dagligen. Tack snälla!

Midsommarlunchen intogs.

Fina Moltaz firar midsommar.

Femkamp nästa



Goa W är också med så där lite vid sidan av.

Här är det kamp med Andreas...

Hm, vad ska jag hitta på nu då?


Dans kring den fina midsommarstången.

Sen var det dags för lite goda tårtor. Tack Annelie,

W myser med Moltaz, fina vovven.

Angelica min älskade gräddmaja.

Dagen efterbus!

Fina, fina Gozzi

Midsommardags promenad, då mötte vi de här lortgrisarna...

...och de här fina pussgurkorna...

...och de här sötungarna.


Vackra, vackra midsommarplats nu far vi vidare mot nya Ölandsmål.

Vi for till Byrum och tittade på fin miljö med raukar, så vackert och fint. Första gången jag är där, men det kommar med största sannolikhet bli fler gånger.

Grabbsen njöt lika mycket som vi mammor och fina vovvsingar...


Vår fina, fina Lagottokille...



Min fina vän Angelica *Puss*


Grabbmys...



Fnittriga grabbar tog kissepaus...


Det var vår härliga Ölandshelg..

Hemma igen och bus i trädgården med hunden Rasmus...

Det var bilder från vårt midsommarfirande på Öland. Söndagen gick i slapphetens tecken. Grabbarna var ute mest hela dagen och hade det toppenskönt. Hundarna lekte ömsom sov. Mammorna satt och pratade och hade härlig egentid. Sen framåt kvällen var det dags för Angelica och Benjamin att fara hem till Motala, men Zebastian behåller vi allt ett tag till. De stora värdesätter sin egentid så högt och ha det så mysigt och kamratligt tillsammans.

Idag måndag har vi varit på Öland och äntligen hittat en bur till bilen där Moltaz kan vara. Håller bara tummarna på att han inte växer ur den, utan kan ha den ett bra tag.

Så ikväll har vi övat bur och lärt känna bur, köpte en likadan hundfäll till botten som han har i sin hage.

Sen ville killarna sätta upp poolen, så sagt och gjort knallade de ner i källaren och hämta upp grejerna och vips så var de igång... Innan de gjorde det hade de varit en runda på biblioteket och lånat böcker samt intagit en lunch på tu man hand.



Det blev bad för hela slanten och Moltaz vart nyfiken på vad som hände...

Fika och mys efter badet.

Nu var det färdigbadat för ikväll, handdukar och badbyxor på tork.

Det har varit en helt underbar helg med många goa skratt och härliga diskussioner som vanligt när vi träffar Motala gänget. Det är så gott att ha så fina vänner. Här hemma sover alla så gott och nu känner jag att John Blund är nära. Så jag önskar er alla en god natt och så tackar jag för att jag har fått ha en sådan fin helg med människor som står mig nära. Tack alla!

Jag höll ju på att glömma, Moltaz har ju haft finbesök ikväll. En lagotto dam på 5 år har varit här och hälsat på. En underbar tik som kommer från samma kennel som Moltaz pappa gör. Det var en fröjd att se dem tillsammans, de var så härliga mot varandra och lekte så bra. Så det blir fler träffar snart...

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Äntligen hittat en bur till Moltaz att ha i bilen.
2. Låtit grabbsen plocka fram poolen trots att jag var lite trött och helst bara inte ville göra någonting alls...
3. Suttit och läst en stund i solen och njutit av dess värme.

Nu faller snart ögonen ihop och jag trillar snart av stolen, så det är bäst att krypa till sängs.
*Kram och godnatt önskar jag*




Glad Midsommar

Glad Midsommar önskar vi er alla, solen skiner och himlen är blå. Nu håller vi alla tummarna för att vädret få bestå. Snart kör vi mot Öland till fina vännen Annelie med familj. Vi hörs efter midsommar.

*Puss och Kram till min fina bloggläsare*

Snart kommer...

...våra goa vänner från Motala. De är just nu i Nybro och kommer om ca 30 minuter. De ska vara hos oss ända till söndag och sedan stannar Zebastian kvar ytterligare några dagar. De har även med sig en hund den här gången, Angelicas mamma har en på prov men kände att det kanske blev för tufft så Angelica tog med den till Kalmar. Så snart blir det kramkalas och skällkalas förmodar jag... Tjoho snart kommer de....


Grrr

Nu börjar jag bli lite trött på detta eviga regnandet. Våra utflykter slutar alltid i regn nu för tiden, så även idag. Idag åkte vi till svinö som ligger nedanför ölandsbron på kalmarsidan. Vi hade med oss goa frallor och lite annat smått och gott. Parkerade bilen och sen gick vi en härlig promenad ner mot vattnet och lagom när vi börjar bli fikasugna vad tror ni händer då... Jo, det börjar självklart regna...och inte lite heller...Alexanders tanke var att bada men så blev det inte. Vi fick traska hela vägen till bilen sjungandes och trallandes och muttrandes, grrrrr jag gillar verkligen inte regn. Vill ha solen hela tiden, förstår ni att jag trivdes på Maldiverna  Tropical Island 

Väl hemma tog vi vår lilla fika och vad tror ni händer då... Jo, himlen klarnar upp och vips så skiner solen igen. Heja solen, nu håller jag på dig. Jag vet att du är starkare än de där mörka molnen och regnet. Se nu till att lysa och värma oss hela sommaren, du kan låta molnen och regnet regera nattetid men var på din vakt de tar lätt över dagen också.
Vi fick en härlig promenad i alla fall. Moltaz njöt och luktade på alla nya spännande dofter, traska över broar, doppa tassarna i vattnet, klättrade på stenar och han passade även på att gräva lite i sanden.

Kallt och regnigt blev det, mot bilen...

 Reading  
Nu ska jag sätta mig och läsa en stund, Moltaz sover och Alexander sitter redan och läser. Därefter ska Alex panta alla sina pantflaskor han lyckats samla ihop. Hela skuffen på bilen är full, ska bli kul att se hur mycket han får ihop. Ska nog sätta mig ute i det vackra vädret, solen skiner som aldrig förr.








Dagarna två!

Så var denna helgen slut, Alexander har gått och lagt sig och det sista han sa innan han somnade var: ingen ridning i morgon, ingen skola, ingen väckarklocka bara sommarlov, jippie... Vi har en underbar tid framför oss med massa lediga dagar och bara avkoppling och bara göra saker som vi vill och tycker är kul. Det ska bli så härligt eller det är så härligt...

I går fyllde ju min mor år och vår tanke var att åka till Öland på en utflykt med härligt god pastasallad med kyckling och tillbehör. Så vi bjöd in dem vid lunchtid men tyvärr så var vädrets makter inte på våran sida så det fick bli lunch och paketöppning här hemma istället.

Fina glas som Alex köpt till sin fina mormor.

Kärlek med mormor och morfar.

Efter lunch och paketöppning så körde vi över en liten tur till Öland iaf. Regnet hade avtagit men det var blåsigt och kallt. Vi tog en liten promenad runt färjestaden så vi fick lite Ölandskänsla och så det nästan blev som vi planerat.


Alexander fryser och mumsar glass...

Moltaz är på upptäcktsfärd vid vattnet...

Hemma hos mor och far igen. Vi åt middag tillsammans och sjöng för mamma och hade en trevlig kväll. Mamma var nöjd och glad för sin dag.

Idag så har vi varit på barndop, det är min vän Susannes son som fick sitt namn idag. Ett härligt dop blev det med en väldigt pratglad präst så det tog sin lilla tid. Men själva dopakten blev vacker och fin. Susannes dotter spelade gitarr och sjöng, hon är 10 år gammal och har en helt fantastiskt fin röst. Det tårades i ögonen. Jag stod för filmningen av akten, filmade tills batteriet tog slut Tongue Out 2 Snappy 



Fina familjen

Och fina Alexander vill ju oxå vara med på bild, väldigt nära...

Efter dopakten så var det lunch och tårta och paketöppning och även då spelade och sjöng E så vackert. Alexander hittade ett piano så han spelade under fikat, så vackert. Mamma=stolt. Därefter åkte vi och hämtade Moltaz, vår fina kille. Det hade gått så bra hos mamma. Innan vi åkte hem så övade vi lite inkallning och även stanna kvar övningar och det gick väldigt bra, roligt. Ikväll så gav vi oss på att klippa lite klor men det gillar han inte. Han låter helt förtvivlad över detta påhitt att ta hans klor, hur kan matte bara göra något så dumt. Pust, det är en match, men jag hoppas det blir bättre och bättre för var gång... Framtassarna har nu fått sig en genomgång, nästa gång väntar baktassarna så hör ni en förtvivlad valp så är det bara Moltaz som skriker ut sitt missnöje. Har även prövat att klippa lite på huvudet, men han har ju så många myror innanför pälsen och jag har ingen stor vana. Han sitter ju inte helt still om man säger så. Men klippt blev det iaf, hoppas nu att man kan se ögonen igen. Det blir till att öva massor på det här så vi får in en vana som fungerar för både Moltaz och matte. Övning ger färdighet.

Alexander har somnat i boken så att säga.

Min söta prins, min allra finaste kille, sov gott...

Mina killar sover gott efter en händelserik dag och jag ska också ta och krypa ner och läsa en stund innan lampan släcks. Hoppas ni alla haft en fin dag och att solen har skinit på er också. Vi har haft en väldigt fin och varm dag, heja solen. Jag håller tummarna för att solen kommer även i morgon.

Sov gott och dröm söta drömmar...









GRATTIS MAMMA!

Stort grattis till min fina mamma som fyller år idag. Vi ska fira henne med lite lunch, mys och utflykt om nu vädrets makter kommer över på vår sida. Det har regnat hela morgonen men det ser ut att klarna upp. Så håll tummarna för oss...

♥Grattis mamma!♥


Igår så vart det skolavslutning för min fina kille, Alexander slutade 5:an och nu väntar ett långt sommarlov. Det var en vacker avslutning med mycket sång och musik från eleverna.




Alex med sin fröken och sin fritidspedagog och en av sina bästa kompisar.

Efter avslutningen så gick vi till Krusenstiernska och fikade. Det har blivit en tradition att göra det efter avslutningen. Tyvärr så var det lite mulet och regnet hängde i luften och det var även lite kyligt. Men fika vart det i alla fall. Det är så mysigt att fika där i denna härliga trädgård. Hembakat och hemlagad saft från trädgårdens frukter, mmm....


Morfar Bo

Den vackra trädgården måste undersökas av en medföljande hund.

Ett vackert solur.

Måste undersökas med alla tassarna och nosen...

Puss matte!

En härlig dag vart det och nu har jag en lycklig son som har ett långt, roligt sommarlov framför sig. Ett sommarlov med Moltaz. Det gör honom så lycklig och glad. Nu ska jag göra mig klar för dagens händelser...

Tjingeling och tidelo från mig...


Hundskoj

Igår så tog vi en kvällspromenad och bestämde oss för att hälsa på en kompis. De bor inte så långt härifrån, så sagt och gjort så stegade/tassade vi ut mot nya mål. Träffade på spännande saker på vägen.

Trappor, lätt som en plätt...

Agility nästa...

Husse, här kommer jag.... tjoho...

Hm, vad är det här då?

Söta jag, blir det bra så här?

Träffade en fin hund på vägen som hette Selma.

Nu är vi framme vid målet, är de hemma måntro... Japp, de var hemma och
vi möttes av deras hund Willma och deras fina, söta dotter E.

Men Wilma undrade vad det var för någon lurveltuss vi släpat dit, morr...
Moltaz tittar undrande på, varför låter du så där?

Puss på dig E tycks Moltaz säga, eller vill han smaka måntro...

Fina Alexander med fina Wilma, puss vännen.


Moltaz hade en kul kväll med Wilma, första gången han var lös med en annan hund och lekte. Wilma var väl inte på sitt allra bästa lekhumör eftersom hon löpte. Tur att inte Moltaz är äldre för han hängde inte alls med i Wilmas humör eller när hon tryckte upp rumpan i ansiktet på honom. Han förstod inte vad hennes inviter betydde och det tackar vi så mycket för... Han sprang mest kring och tyckte att livet var skitkul, Wilma efter och lekte litegrann iallafall. Det vart en mysig träff.

Nu är det dags att gå hem igen och då stötte vi på det här konstiga, usch ta mig härifrån...

Hemma och helt slut efter dagens bravader...

Söta, fina valp du är så härlig och vi njuter varje sekund med dig...

Över till dagens händelser.

Idag tog vi en sväng förbi mitt jobb för att hälsa på alla barnen, det gick hur bra som helst. De blev helt lyckliga över lilla lurveltussen som kom. Moltaz överröstes med pussar och kramar och fixade det galant. Vi var kvar ett tag och gick på upptäcktsfärd både inne och ute.

Lyckliga Moltaz!

Det här måste undersökas lite närmre.

I nästa skede är han uppe på bordet med alla fyra tassarna...

Nytt underlag att gå på, inga problem alls tyckte Moltaz.

På vägen hem gick vi förbi Alexanders skola och vi hade sådan tur att han slutade precis så vi tog följe hem. Visserligen efter att ALLA hade hälsat och klappat lite. Nu har nog de flesta lärare och barn träffat Moltaz. Hemma sedan så intog han sovläge, trött av dagens intryck och händelser. Härligt och fruktansvärt socialt att ha hund, jag rekomenderar det varmt.

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Hälsat på jobbet och visat upp Moltaz.
2. Mötte upp Alexander vid skolan och tog då följe hem och gick och småpratade lite.
3. Masserat Moltaz lite och jag tycker det ser så härligt ut när jag ser att han tycker det är så skönt att han nästan somnar.
Har börjat massera Moltaz lite varje kväll, det är en sådan fin beröring och kan vara skönt för en liten energisk valp att varva ner med. Det är en fin avslutning på dagen...

Det var allt för idag och igår, blev visst en hel del bilder, men det är ju så kul med kort och de säger ju mer än alla ord..

Myskväll till alla er fina människor...

Stadspromenad!

Idag följde Moltaz med mig när jag gjorde mina naglar fina. Välkommen liten valp stegade in i salongen och blev mottagen som en prins. Fina pojken! Han var så duktig när det kom in kunder, jag sa att han skulle stanna och det gjorde han. Sen fick han hälsa om de ville och tyckte det var okey... Ni må tro att han hade det bra. Därefter gick vi in till stan en sväng, oj vad mycket det var att titta på och alla dofter och alla människor. Han lade sig på Larmtorget och där låg han ett bra tag och bara tittade. Jag kände en samhörighet och en stolthet och en härlig känsla, min fina valp. Det vart en del hundar som skällde på Moltaz, men han bryr sig inte så värst. Tittar lite grann sen går han vidare. När staden var avklarad så gick vi ner till hamnen och kollade in lite båtar, då blev Moltaz lite trött så då blev det vilopaus. Han somnade i solen nedanför mina fötter och jag satt och njöt av vinden och vattnet och de fina båtarna som låg i hamnen. Sen tog vi vägen förbi slottet och sedan styrde vi benen och tassarna mot hemmet, sista biten vart han trött så då fick han ligga i mattes famn. Där mös han må ni tro.

Stadens trappor, besegrade... Ingen konst... voff voff

Intressanta djur i vattnet, vad gör man med dem?

Ännu fler djur, hm..


En trött Moltaz kom hem och somnade så gott i korgen efter en dag i staden. Det vart en härlig dag och ännu en dag då jag njutit av min ledighet, min ledighet tillsammans med Moltaz och om ett par dagar även med Alexander, så mysigt.

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Haft en härlig valp och matte dag, njutit av valpigheten.
2. Köpt presenter till Alexanders fröknar med en annan mamma i klassen och vi gjorde det så bra, blev så fina presenter.
3. Hjälp Alexander med rättning av en text som han ska vara klar med på torsdag, en jättefin bok de gjort.

Nu sover min övriga familj och jag ska också inta sängläge för det är en dag i morgon också.
Sov gott och dröm söta drömmar.

Söndagsmys!

Söndagen kom och först på tur stod en sväng ner i tvättstugan. Därefter kom våra kära vänner familjen A och hälsade på. De hade med sig fina rosor och två presenter till Moltaz. Tack! Så gulligt av er. Moltaz älskar sin gula boll.

De fina rosorna som vi fick.

Det blev mycket prat och mys. Jag passade på att gosa lite med C 3½ månad. De är så goa och luktar så gott. Moltaz luktade och tyckte nog att den där lilla varelsen var rätt intressant. Han var så försiktig när han närmade sig C.



Alexander och E stojade runt och hade hur kul som helst med Moltaz. Frisbee kastades och Moltaz tyckte det var rikktigt roligt. De kastade och han hämtade och lämnade och de kastade och så höll det på...



Sen åt vi lite lunch tillsammans och därefter packade vi ihop oss och körde ner till Stensö. Gick en tur vid vattnet, första gången för Moltaz och jisses vad han hoppa till när vågorna kom mot honom, hihi...


Sen för att avsluta den fina dagen tillsammans så spelade vi en omgång minigolf, det är så himla kul... Jag mot barnen och Susanne var protokollansvarig...

På väg hem så såg vi det här ståtliga rådjuret, så vackert, så fint...

Hemma igen efter en härlig dag, Moltaz låter hälsa att han är trötter nu...

Kärlek...


Tack vänner för en fin dag!






Skälby utflykt

Idag tog vi med en fikakorg och begav oss till Skälby, en oas inte långt hemifrån. Där finns en hel del djur, vacker natur och en stor, härlig lekplats för barnen. Vi började med att kolla in djuren. Tupparna, hönorna, hästarna, grisarna gick bra men när vi kom till getterna så fy tusan så otäcka de var. Då skällde Moltaz ut dem. Getterna fortsatte att glo i lugnan ro och undrade nog vad det var för en liten galning som stod utanför staketet. Vi gick vidare och satte oss på en stor äng för att inta lite god fika. Alexander målade lite och jag läste en stund och Moltaz han busade och gick omkring med sin kåse som han fick vatten i, det såg så sött ut. Det var dessutom vatten kvar i den, men han bar den så försiktigt.
Det har varit en underbar dag, dock lite kylig men solen sken och gjorde sitt bästa för att värma oss.

Den här var ju så himla otäck låter Moltaz hälsa...


Konrad och Karoline



Fikastund och mysstund

Sedan gick vi till lekplatsen

Fina solen

Och så här trött vart lilleman när vi kom till lekplatsen...


Nu har vi fått mat i magen och en valp sover gott och en son är nöjd och belåten och sitter inne vid tvn. Nu ska jag ta lite kväller oxå. Är lite trötter. Det har varit en härlig lördag och Sveriges Nationaldag dessutom. Nu spelas det fotboll och jag ska se hur det går för Sverige... Heja...

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Pratat och umgåtts mycket med min son idag, haft en trevlig dag tillsammans.
2. Åkt förbi lasarettet och sagt hej till Alex kompis Kalle som blivit sparkad av en häst idag, det blev röntgen men det var okey med foten/benet. Tack och lov för det...
3. Varit glad och njutit av luften och den vackra miljön vi vistats i idag, tecknat och läst tillsammans med min fina son.

Nu väntar soffan på mig. Önskar er alla en fortsatt bra lördag. Se till att slöa ordentligt och med gott samvete för det är vi värda, vi människor som jämt utför så mycket i vardagen.
*PUSS OCH KRAM*

Sminkkväll!

Har precis kommit hem från en kväll med kollegorna från jobbet. Vi har varit på en sminkkväll och blivit sminkade och ompysslade som bara den. Mottagit en hel del bra tips om hur man på ett enkelt sätt kan få till det där lilla extra. Fast det klart det ser ju alltid enkelt ut när proffs gör det, när man själv ska få till det hemma blir det inte lika bra... Men jag ska gör att gott försök iaf. Köpte med mig en mineral foundation hem, det blev en härlig lyster i ansiktet med den. Kan behövas ibland när man känner sig lite extra glåmig. Tänk om man hade en sminkör hemma varje morgon som sminkade en och fixade till håret och en stylist som fixade fram kläder och assesoarer och sedan när man kom hem så fanns här en massör som tog hand om den trötta kroppen... Drömma kan man ju alltid, men visst vore det underbart...

Bakade mazariner igår, till min sons stora förtjusning. De blev riktigt goda, så nu kan man det oxå.

Nu är det kväller och Moltaz ska ut och rastas och sonen ska krypa till sängs och jag ska ta kväller. Sov gott alla och i morgon väntas det ledighet för många och förhoppningsvis en soligt skön helg.
Puss och godnatt...


Vaccination gjord!

Idag har Moltaz vaccinerats och det gick kanon, sa ingenting men däremot kämpa han både kroppsligen och ljudmässigt när hon klippte hans klor. Ja, jisses vad de kan de små liven... pust... Jag bad även veterinären att kolla hans ben eftersom han haltat lite den senaste tiden. Inge fel där inte men däremot så växer han så mycket just nu, så lite växtverk är det han har. Nätterna går fortfarande bra, funderar bara på hur länge kompostgaller håller? Behöver man en bur iaf allt eftersom han blir större? Hmm, hur göra? Ett annat STORT problem som dykt upp är bilen, jag får inte plats med en bur där bak... SKIT också. Hur gör vi nu då? Vill ju att han ska åka säkert, men vetikatten hur. Får ta mig en rejäl funderare på det här och hoppas en lösning snart anländer till mitt huvud.

Det här fina fick jag av Alexander när det var Mors Dag, tack min prins.


Moltaz i stallet för första gången, oj vilka stora hundar tycktes han tänka...


Snart kommer Alexander hem från skolan, de har frilufsdag på Fredriksskans hela dagen och är förmodligen helt slut när han anländer hem. Ha en bra fortsatt dag så ska jag fortsätta att mysa och njuta av det vackra vädret... Tidelo...

RSS 2.0