Dagarna två!

Så var denna helgen slut, Alexander har gått och lagt sig och det sista han sa innan han somnade var: ingen ridning i morgon, ingen skola, ingen väckarklocka bara sommarlov, jippie... Vi har en underbar tid framför oss med massa lediga dagar och bara avkoppling och bara göra saker som vi vill och tycker är kul. Det ska bli så härligt eller det är så härligt...

I går fyllde ju min mor år och vår tanke var att åka till Öland på en utflykt med härligt god pastasallad med kyckling och tillbehör. Så vi bjöd in dem vid lunchtid men tyvärr så var vädrets makter inte på våran sida så det fick bli lunch och paketöppning här hemma istället.

Fina glas som Alex köpt till sin fina mormor.

Kärlek med mormor och morfar.

Efter lunch och paketöppning så körde vi över en liten tur till Öland iaf. Regnet hade avtagit men det var blåsigt och kallt. Vi tog en liten promenad runt färjestaden så vi fick lite Ölandskänsla och så det nästan blev som vi planerat.


Alexander fryser och mumsar glass...

Moltaz är på upptäcktsfärd vid vattnet...

Hemma hos mor och far igen. Vi åt middag tillsammans och sjöng för mamma och hade en trevlig kväll. Mamma var nöjd och glad för sin dag.

Idag så har vi varit på barndop, det är min vän Susannes son som fick sitt namn idag. Ett härligt dop blev det med en väldigt pratglad präst så det tog sin lilla tid. Men själva dopakten blev vacker och fin. Susannes dotter spelade gitarr och sjöng, hon är 10 år gammal och har en helt fantastiskt fin röst. Det tårades i ögonen. Jag stod för filmningen av akten, filmade tills batteriet tog slut Tongue Out 2 Snappy 



Fina familjen

Och fina Alexander vill ju oxå vara med på bild, väldigt nära...

Efter dopakten så var det lunch och tårta och paketöppning och även då spelade och sjöng E så vackert. Alexander hittade ett piano så han spelade under fikat, så vackert. Mamma=stolt. Därefter åkte vi och hämtade Moltaz, vår fina kille. Det hade gått så bra hos mamma. Innan vi åkte hem så övade vi lite inkallning och även stanna kvar övningar och det gick väldigt bra, roligt. Ikväll så gav vi oss på att klippa lite klor men det gillar han inte. Han låter helt förtvivlad över detta påhitt att ta hans klor, hur kan matte bara göra något så dumt. Pust, det är en match, men jag hoppas det blir bättre och bättre för var gång... Framtassarna har nu fått sig en genomgång, nästa gång väntar baktassarna så hör ni en förtvivlad valp så är det bara Moltaz som skriker ut sitt missnöje. Har även prövat att klippa lite på huvudet, men han har ju så många myror innanför pälsen och jag har ingen stor vana. Han sitter ju inte helt still om man säger så. Men klippt blev det iaf, hoppas nu att man kan se ögonen igen. Det blir till att öva massor på det här så vi får in en vana som fungerar för både Moltaz och matte. Övning ger färdighet.

Alexander har somnat i boken så att säga.

Min söta prins, min allra finaste kille, sov gott...

Mina killar sover gott efter en händelserik dag och jag ska också ta och krypa ner och läsa en stund innan lampan släcks. Hoppas ni alla haft en fin dag och att solen har skinit på er också. Vi har haft en väldigt fin och varm dag, heja solen. Jag håller tummarna för att solen kommer även i morgon.

Sov gott och dröm söta drömmar...









Kommentarer
Postat av: Angelica

Önskar er en underbar sommar med massor av spännande, roliga, mysig, trevliga, kärleksfulla och härliga upplevelser som blir till glada och goda minnen.



Kramar från Motala

2009-06-15 @ 09:05:09
URL: http://finastearabella.blogg.se/
Postat av: Lotta

Oh, vilken mysig helg med familj och vänner. Va gott för er att det är lite ledigt nu från alla måsten.

Kram

2009-06-15 @ 09:06:19
URL: http://tankarombilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0