Körkort säkrat! Sen vart det valborg...

Var på banken i tisdags och satte in pengar till Alexander, pengar som han kan ha när han är redo att ta sitt körkort. Vilken härlig känsla att kunna ge sitt barn en sådan sak. Vet själv hur viktigt det var att ta sitt körkort, helst samma dag som man fyllde 18 år. Så nu är det klart... Men som tur är så är det några år kvar tills dess. Jag får ha kvar min lilla/stora grabb ett tag till...

Valborg nästa, fick ett sms tidigt på torsdagsmorgonen från våra härliga Motala vänner. Det löd: "Vi saknar er, får vi komma? Trots kort varsel?" SJÄLVKLART, ni är alltid välkommna blev svaret. Framåt 18.30 dök våra fina gäster upp och det blev ett kärt återseende med många kramar. Lite valborgsfirande tänkte vi förstås på, så vi traska ner mot kalmarsundsparken. Men i år blev det ingen majbrasa pga att det var alldeles för torrt i markerna. Det var inget skönt alls kan jag tala om, det var ju svinkallt ute. Fy farao vad vi frös, kanske inte barnen men vi mammor frös som bara den.
Ingen brasa=inget folk
inget folk=tråkigt

Så vi traska hemåt igen och åt lite gott i stället och blurra en massa roligt. Så kul att vännerna kom och överraskade oss.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det var så härligt att få träffa er igen.

Tack för en härilg helg



Kramar från era vänner i Motala

2009-05-06 @ 08:36:20
URL: http://finastearabella.blogg.se/
Postat av: Johanna ich Stina

Lyx med såna spontanvänner!

2009-05-06 @ 16:40:52
Postat av: Lotta

Gu va kul. Vi är alldeles för lite spontana nu för tiden. Mums för vardagsumgänge runt köksbordet.

Kram

2009-05-06 @ 20:16:40
URL: http://tankarombilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0