En underbar dag

Åt en härlig frukost tillsammans med mys och prat. Därefter styrde vi mot Vadstena till ett ställe som heter  Omberg . Ett underbart naturreservat. Vi tog med en engångsgrill och grilla lite korv. Solen sken och värmde gott, grabbsen utforskade området, en hund kom förbi på en korvjakt, hihi. När korven var i magen och grabbsen var iväg så passade vi på att bara vara och njuta av den underbart härliga sol och den fina omgivningen. Kändes så härligt att ligga på en filt och titta upp mot himlen och småprata om allt möjligt med en god vän. Vi har ju en del att prata  om eftersom vi inte ses så ofta. Vägen som vi körde hem var helt bedårande vacker, vi stannade till på ett par utsiktställen och bara njöt. Det var en magisk biltur med allt det vackra som naturen bjöd på. Tog en del fina kort men sladden till kameran är hemma så bilder kommer sen när jag kommit hem.

Igår så hade vi lite påskmiddag här hemma och Angelicas mamma och svägerska med barn kom och sällskapade oss, en trevlig och god stund.

Nu väntar det lite mat och sen ska vi utmana varandra i guitar hero, första gången jag testar det så det är en spännande stund som väntar.

Tre saker jag har gjort bra idag:
1. Kört mina goda vänner fram och tillbaka till Omberg.
2. Legat still i solen och bara njutit.
3. Haft ett ömsesidigt pratande och lyssnande med min fina vän Angelica.

Puss och ha en fortsatt trevlig kväll i påskens tecken, stanna upp och gör ingenting ibland, lyssna på naturens ljud och var tacksam för det som erbjuds. Ibland finns livskvaliten närmre än du tror...

Kommentarer
Postat av: Johanna med flock

Underbart! Ses imorn!

2009-04-12 @ 20:41:01
Postat av: Angelica

Håller med om att vi hade en underbar dag på Omberg. Det ska bli trevligt att visa er mer av detta mytomspunna och vackra berg en annan gång



Kramar från Motala

2009-04-14 @ 09:32:56
URL: http://finastearabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0