Helgen som var...

En skön helg har avnjutits mestadels i nattlinne :-).

Föreläsningen i fredags var intressant och givande. Agneta berättade om sin pilgrimsvandring hon gjorde i Spanien 2004. Hon visade bilder och delgav oss sin resa, en häftig upplevelse både för det inre och yttre... Hon presenterade även sin senast skrivna bok, hm, kommer inte ihåg namnet men den handlade om Lucia och allt som hände därikring...

Alexander sov hos sina kära morföräldrar, där pepparkaksbak och hus stod på schemat. Moltaz och jag tog en myskväll i soffan och kollade IDOL. Jag hade så gärna velat se Eric och Tove i final, men så blev det inte. Spännande att se vem som tar hem alltsammans nästa helg. Jag håller mina tummar på att Eric vinner, han har en sådan otroligt fin röst och en härlig charm som troligen tar många med storm.

Bad för Moltaz fick ske på lördagens morgon då min lilla fis rullade sig i bajs... Fy faro vad han stank, vet varför de gör det och allt sånt där... Men bajs, så vidrigt...

Susanne och hennes lille C kom på ett spontanbesök, så trevligt. Fikade och blurrade en stund, sen tog vi en härlig långpromenad med vagn och hund.

Har fått lite ordning i lägenheten över helgen, städat, tvättat och plockat undan. En sådan skön känsla när man minskar rörigheten i sitt hem. Mycket tack vare mamma som i veckan tvättade en stor hög med tvätt samt strök allt som legat sen i somras. TACK SNÄLLA MAMMA FÖR DIN FINA HJÄLP!!

Nu är helgen slut och veckan tagit fart. Varje söndag så önskar jag av hela mitt hjärta att jag fick vara ledig bara en dag till... Tycker att helgen går för fort, hinner inte riktigt med. Men det har varit en skön helg. Nu är det bara 12 arbetsdagar kvar till julledigheten. Så skönt det ska bli med långledigt tillsammans med min fina flock. Min fina son och vår härliga hund.

*Tidelo och ha en skön dag alla goa, glada där ute*


Kommentarer
Postat av: Angelica

Vilken härlig helg Hoppas att veckan har börjat bra och att du får fortsatt trevliga dagar fram till nästa ledighetKramar till dig

2009-12-08 @ 21:15:24
URL: http://finastearabella.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det är gott att bara få strosa runt och njuta av ledighetsdagarna. De skulle bara vara flera av dem än de andra dagarna.

Kram

2009-12-15 @ 20:55:05
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: LOTTA

GOD JUL Fia med familj.

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

2009-12-24 @ 19:07:57
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Christina

Nu har jag och Teo ny hemsida, här kan du följa oss! :) http://oleandicaspedrillo.dinstudio.se/news_1.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0