Påsken!

Då har man avverkat 2010 års påsk. Det har varit en lugn och skön helg i goda vänners närhet. Angelica och grabbsen kom till oss i fredags efter många timmars längtande. Som vanligt när vi träffas så hinns det med en hel del prat och ämnen. Grabbsen leker eller vad säger man nu när två av dem är på väg in i ungdomens liv, hur eller hur så fungerar de så bra tillsammans. Alex och Zeb har ju varit kompisar hela sina liv. Och Angelica och jag sjunker ner i varsin stol eller soffa och pratar och pratar... Tur att Moltaz finns så vi kommer ut lite också, haha.

I lördags blev det påskbuffé och så kom ju påskharen. I år hade han gömt äggen ute i trädgården och det fanns även ett till Moltaz. Efter mycket letande så hittade de gosakerna. I söndags körde vi en runda till Öland, kollade in Gråborg och lite annat smått och gott. Senare på kvällen åt vi gott och skålande in den fina nyheten som anlände via telefon. Under måndagen tog vi det mest lugnt, föräldrarna kom på ett litet spontanbesök. När kvällen kom så åkte Angelica och 1 grabb hem, Zeb stannar kvar ett par dagar till. Till Alex stora glädje. Tack söta, fina Angelica för en som alltid trevlig helg tillsammans.

Grabbarna har det gott tillsammans, igår var de och åt lunch i stan, pizzabuffé, en försenad present till Zebbe. På kvällen bakade de syltkakor för glatta livet. Och idag är de i simhallen med ytterligare en kompis till Alexander. Det lär vara trötta grabbar jag möter upp hemma ikväll ;-). I morgon går tåget hem för Zebbe efter mysiga dagar tillsammans...

Avslutar med lite kort från helgen som var...


Moltaz hittar sitt påskägg

Hm, hur gör man nu då?

Jaaaaaaaaaaaaaaa

Stolt Moltaz med sitt godis

Grabbsen hittar sina ägg

Utflykt till Gråborg Öland

Alex dansar regndansen

Syltkakebak

Färdiga syltkakor, fina eller hur?


Nu blir det en liten runda med Moltaz sen ska jag kolla klart en film som jag somnade ifrån i måndagskväll. Grabbsen är trötta efter badet, nu ligger de och kollar film. Gissar att de somnar snart.

*Natti natti och dröm söta drömmar alla fina*


Kommentarer
Postat av: Angelica

Tack själv för en underbart lugn helg Såååå sköntO tack för att Zebbe fick stanna och umgås med er lite längre Jag vet att han trivs så bra!Kramar till er

2010-04-08 @ 08:23:50
URL: http://finastearabella.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vilken underbar påsk ni haft. Påskharen, fina vänner, middag, ute lek med vovve, fina kort, Öland och massor av fina syltkakor.

Tillfällen som man bevarar i sitt hjärta.

Kram till er :-)

2010-04-12 @ 14:44:20
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Christina

Vad stor Moltaz har blivit :)

2010-07-11 @ 10:34:31
URL: http://christinarooth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0